Tiny house

Y

ou’re welcome, Ons huisje is een eigen ontwerp en daardoor een uniek design. In Undra verbijf je middenin het bos op een kleinschalig park. Waan je in Undra en de nabije omgeving in complete rust en één met de natuur, zo ben je binnen een kwartier in leuke plaatsen als Garderen, Apeldoorn en Harderwijk.

Facts

  • Uniek tiny house naar eigen ontwerp, met liefde en aandacht ingericht. Geschikt voor 1 tot 4 personen.
  • Fijne pelletkachel incl. verbruik pelletkorrels.
  • Geen televisie, maar wel veel leuke spelletjes, mooie boeken en een toffe vintage Marshall geluidsbox. Toch een filmpje kijken? Neem je eigen device mee! (Toegang tot onbeperkt goed en snel internet.)
  • Vide met opgemaakt queensize bed met uitzicht op de maan&sterren, ruime opbergmogelijkheden en zitplekje bij het raam. (Let op: je kunt hier niet rechtop staan.) 
  • Een (opgemaakt) stapelbed in een afgesloten slaapkamer
  • Tiny badkamer met douche, toilet, föhn en wasmeubel met ruime opbergmogelijkheden.
  • Tiny keuken met 2 gaspitjes, koelkast, tiny oventje met ovenschaaltje en cupcakebakblik, waterkoker en Nespresso apparaat.
  • Een ruime bostuin met veranda en een eigen parkeerplaats naast Undra.
  • Rook- en huisdiervrij

Van iedere boeking maken wij €10,- over aan het ‘Duchenne Parent Project’. 
Dit als eerbetoon aan mijn broertje, zwager en onze oom die in juli 2022 overleden is. Hij leed aan de spierziekte Duchenne.

Locatie

Undra staat op een kleinschalig, rustige recreatiepark. Het huisje heeft een veranda met een tuintje die we in een bosachtige stijl hebben aangeplant. De sfeerverlichting maakt het tot een idyllisch plekje! Je hebt het gehele tiny house inclusief keuken en badkamer met bijbehorend veranda, tuin en een eigen parkeerplaats (voor 1 auto) voor jezelf. Undra staat op een perceel van ruim 150 m2, het huisje ligt op een hoek met rechts en achter ‘buurchalets’. Het recreatiepark staat vooral bekend om de rust en de vriendelijkheid. Het park kent meerdere tinyhouses en chalets, een aantal worden ook verhuurd. En een groot deel wordt voor eigen gebruik gebruikt. Wanneer je je schoenen aangetrokken hebt, loop je via de dierenweide, in 5 minuten naar de rand van het bos. En in 10 minuten loop je via het bos naar het mooie Uddelermeer of het prachtige Kroondomein, waar je kilometers kunt lopen over de heide of door het bos.

Op het park vind je daarnaast faciliteiten als een wasserette, fietsenverhuur, oplaadpunten voor elektrische auto, dierenweide, buitenzwembad (geopend van april t/m september) en een speeltuin.

Op het park zelf  is geen restaurant, maar via het bos loop je in 10 minuten naar het gezellige restaurant ‘Buitenplaats Het Loo‘.

Omgeving

Undra ligt gunstig in het hart van de Veluwe. Je loopt vanaf het park zo het bos in. Daarnaast vind je in de omgeving mooie heidevelden en leuke stadjes zoals Leuvenum, Garderen en Staverden. Maar ook de grotere plaatsen als Apeldoorn en Harderwijk liggen op ongeveer 15 minuten rijafstand. Er start zelfs een mooi klompenpad van 15 km. op het park. Ontdek tijdens dit klompenpad het mooie buitengebied van Uddel. Wandel door het prachtige bos en de heide van Kroondomein het Loo, langs het Uddelermeer en een middeleeuwse schans. Laat je verrassen door dit bijzondere afwisselende landschap.

Qua activiteiten kun je natuurlijk eindeloos fietsen en wandelen, maar er zijn ook genoeg andere activiteiten. Denk aan het huren van een elektrische step of driewieler,  een leuk potje boerengolf, paardrijden over de Veluwe of klauteren in een klimbos van Garderen of Harderwijk.

In- en uitchecken

De check-in is vanaf 15:00 uur en uitchecken is voor 10:00 uur. Aankomst en vertrek is mogelijk op maandag, woensdag en vrijdag.

Lazy check out
Vertrek op zondag is ook mogelijk (sleutel drop-off). Je kunt dan de gehele dag nog heerlijk genieten van Undra. Hoe fijn is dat?